DIENSTEN

GRAFISCH ONTWERP

  • Folder/flyer
  • Visitekaartje
  • Poster
  • Uitnodiging

Een representatieve folder, flyer, visitekaartje, actieposter of menukaart is tegenwoordig een pre. Om uw identiteit op de juiste manier te tonen, is het van belang om te investeren in de vormgeving van uw producten.

Ik maak voor u een professioneel ogend en passend ontwerp, in iedere vorm of maat. De teksten verzorg ik daarbij uiteraard ook. Twijfel niet om contact op te nemen, ik kijk graag samen met u wat ik voor uw bedrijf kan betekenen. Neem ondertussen gerust een kijkje in mijn portfolio!

Al va 25 euro

WEBSITEONTWIKKELING

  • WordPress
  • Responsive

De consument is steeds meer online. Van A tot Z wordt er informatie opgezocht via het internet. Daarom is het van groot belang dat ook uw bedrijf meegaat met deze technologische ontwikkelingen.

Daarnaast is het een pré om een responsive website te hebben; een website die zich aanpast aan alle soorten beeldschermen. Vooral de mobiele telefoon wordt door de consument veel ingezet. Dat uw website zich hier aan aanpast is dus belangrijk! Is dit niet het geval, dan zal de consument een minder prettige ervaring hebben tijdens het bezoek van de website. En dat wilt u natuurlijk niet.

Heeft u een website die nodig toe is aan vervanging? Of heeft u nog geen website en wilt u deze wel omdat u bijvoorbeeld binnenkort met uw eigen bedrijf gaat starten? Bij FRIS media & design is het laten maken van een website betaalbaar. Iedere ondernemer verdient het om een representatieve website te hebben. Kijk eens in mijn portfolio naar de websites die ik al eerder maakte, en neem eens contact met mij op voor meer informatie of een offerte.

LOGO ONTWERP

Start u een nieuw bedrijf of is uw logo toe aan vernieuwing? Voor het laten maken van een logo bent u hier aan het juiste adres. Ik maak een ontwerp die volledig aansluit bij de branche en het soort bedrijf. Bent u benieuwd naar wat ik voor u kan maken?

Al van 50 euro

SOCIAL MEDIA-PLANNING

  • Facebook
  • Facebookadvertenties
  • Instagram

Sociale media zijn tegenwoordig niet meer weg te denken uit ons dagelijkse leven. Bijna iedereen maakt er gebruik van. Veel bedrijven gaan hier in mee. Contact onderhouden met de (potentiële) klant is nog nooit zo eenvoudig geweest. Mits het op de juiste manier opgepakt wordt. Daarom is het belangrijk hier veel aandacht aan te besteden. Daarnaast is het belangrijk om goed na te denken of social media wel het juiste middel is voor uw bedrijf.

Als communicatiestudente ben ik wegwijs in de online-wereld en heb ik enige ervaring met het onderhouden van verschillende Facebookpagina’s. Social media-planning houdt in dat ik gedurende een langere tijd uw social media-platform(en) onderhoudt. Samen stellen we vooraf een doel. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het vergroten van de naamsbekendheid of het overbrengen van een bepaalde kracht van de organisatie. Daarbij is het van groot belang dat u als organisatie de juiste input bij mij aanlevert.

Al vanaf 50 euro pm